Alfa biztonsági ajtó 10 év garanciával, MABISZ tanúsítvánnyal.
Alfa Biztonsági Ajtó
Árlista Bemutatóterem - Kapcsolat Céginformáció
Alfa biztonsági ajtó
Az Alfa biztonsági ajtóhoz alapáron választhat Maestro típusú kilincset.
A biztonsági ajtót CISA biztonsági zárrendszerével szereljük fel.
Az Alfa biztonsági ajtó lépcsőházi szigeteléscsomagjából 2 féle szigetelés közül választhat.

Érdeklődni az Alfa biztonsági ajtóról a +36 (1) 445-2819 telefonszámon, valamint személyesen Bemutatótermünkben lehet.

Az oldal kulcsszavai
bejárati biztonsági ajtó árlista, bejárati biztonsági ajtók, ALFA bejárati biztonsági ajtó, bejárati biztonsági ajtó, bejárati biztonsági ajtó Budapest

Bejárati biztonsági ajtó - Zárrendszer

Az Alfa bejárati biztonsági ajtó aktív zárópontjai


Alfa bejárati biztonsági ajtó - Aktív zárópontok A zárrendszer mozgatta acél zárócsapok jelentik a bejárati biztonsági ajtó aktív zárópontjait. Az Alfa bejárati biztonsági ajtó­hoz használt központi háromirányú CISA biztonsági trezorzár-rendszer működteti a zár oldalán a 4 db 18 mm átmérőjű nikkel-acél ötvözetű rudazatot, míg függőleges irányba  alul és fölül két-két 16 mm átmérőjű acél rudazatot, melyek a bejárati biztonsági ajtó tokjába záródnak úgy, hogy a kulcsot négy félfordulattal kell elfordítani. Zárt állapotban az ajtószárny elmozdíthatósága függőlegesen és vízszintesen maximum 1-2 mm. Az Alfa bejárati biztonsági ajtóba épített aktív zárópontok lényegesen hosszabbak az elmozdíthatóságnál, függőleges irányban minimum ötször, a zár oldalon legkevesebb hússzor.

Az Alfa bejárati biztonsági ajtóhoz további aktív zárópontok opcionálisan rendelhetők.

Alapesetben a bejárati biztonsági ajtó aktív zárópontjai, a zár oldalán 4+1 ponton (kilincsnyelv és négy rudazat a zár szakaszán), illetve az alul és felül a zárral egy vonalban zárhatók.


A bejárati biztonsági ajtó további zárópontokkal kiegészíthető (bár betörésvédelmi szempontból gyakorlatilag szükségtelen):
bejárati biztonsági ajtó tokjának függőleges szakaszába záródnak a további aktív zárópontok, amiket a zároldalon alul és felül helyezhetünk el, továbbá felül, a tok vízszintes szakaszára és az acél küszöbhöz kapcsolódóan.

Bruttó ára: 12 500 Ft/db

 

A CISA® 57665 típusú 12 lamellás, dupla tollas, átprogramozható központi trezorzár rendszer

Az alapáron kínált 57515 típusú trezorzár-rendszer tulajdonságain túl lehetőség van kulcselhagyás vagy -lopás esetén a trezorzár mechanikus átprogramozására egy új kulcskészletre (természetesen a régi kulcskészlet ki­zár­ásával egyidejűleg), az ajtó szétbontása nélkül. Az ilyen zárral ellátott biztonsági ajtó úgynevezett szervizkulccsal kerül telepítésre és a hozzá járó kulcskészletet a megrendelő egy lezárt dobozban veheti át, melynek kibontását követően szakembereink átprogramozzák a zárat, így biztosítva, hogy az adott készlet kulcsaiból ne kerülhessen illetéktelen kezekbe.

Tovább a CISA® 57665 trezorzár rendszer átprogramozását ismertető videóhoz

A CISA® 57665 típusú 12 lamellás, dupla tollas, átprogramozható központi trezorzár rendszer opcionálisan választható kiegészítő.

Bruttó ára: 32 000 Ft/db


Az Alfa bejárati biztonsági ajtó passzív zárópontjai


Alfa bejárati biztonsági ajtó - Passzív zárópontA bejárati biztonsági ajtó passzív zár­ópontjai jelentik a zsanér oldalán elhelyezett 12 mm átmérőjű acél zárócsapokat, melyek -  a bejárati biztonsági ajtó zárt állapotában - automatikusan beleágyazódnak az acél ajtótokban létrehozott helyükre. A passzív zárópontok minimum ötször hosszabbak az elmozdíthatóságnál..

Az alapáras változat esetén is már 7 passzív zárócsapot biztosítunk az Alfa típusú bejárati biztonsági ajtóhoz.

 


 
Oldaltérkép Impresszum